Murskaustyöt ja muut maanrakennuspalvelut Huittisissa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

EkoMurska Pietilä Oy hoitaa erilaiset maanrakennus- ja murskaustyöt yli 25 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Toimimme Huittisissa ja sen lähikunnissa, esimerkiksi Turussa, Tampereella, Porissa ja Forssassa. Palveluistamme löydät monipuoliset maanrakennustyöt, kuten murskaustyöt sekä maa-aineksen kuljetukset avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen kohteen työn ja materiaalien toimitukset asiakkaan tarpeiden mukaisesti, luotettavasti ja aikataulussa pysyen. 


Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään juuri teille sopivat palvelut!

Murskaustyöt

EkoMurska Pietilä Oy hoitaa maanrakennus- ja murskaustyöt jämptisti yli 25 vuoden kokemuksella Huittisissa ja sen lähikunnissa. Ajamme esimerkiksi luonnonkiveä, tiiltä, betonia ja asfalttia haastavimmissakin kohteissa. 


Hoidamme jokaisen työn, niin pienet kuin suuretkin työmaat, asiakkaan tarpeiden mukaan. Pitkäaikaiset asiakassuhteet syntyvät hyvin hoidetusta työstä; meille tärkeimpiä toimintaperiaatteita ovat asiakkaiden toiveiden täyttäminen, aikataulussa pysyminen ja ammattitaitoinen lopputulos. Kun valitset meidät kumppaniksesi murskaustöissä, voit olla varma, että projekti sujuu ilman ikäviä budjettiyllätyksiä tai muita vastoinkäymisiä. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia!

Maa-ainekset ja kuljetukset

Hoidamme maa-ainesten toimitukset ja kuljetukset kohteeseen kuin kohteeseen kätevästi avaimet käteen -palveluna Huittisissa ja lähikunnissa – aina Turussa, Porissa, Forssassa ja Tampereella asti. Toimitamme toivomaanne kohteeseen muun muassa seuraavat maa-ainekset: 

  • sora 
  • hiekka 
  • murske 
  • multa. 

Seulomme myös multaa paikan päällä.

Moderni kalustomme

Käytössämme on nykyaikainen kalusto, josta löytyvät sopivat koneet niin pienille kuin suurillekin työmaille. Kalustoomme kuuluu erilaisia kaivinkoneita 1600 - 22 000 kg kourilla sekä Sandvik QJ241 -robottimurskain. Sandvik QJ241 -murskainta voi pyörittää myös väärinpäin, minkä ansiosta se toimii tehokkaasti myös vaativissa olosuhteissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kehittää myös osaamistaan jatkuvasti, ja päivitämme kalustoamme vastaamaan tämän päivän vaatimuksiin ja tiukkoihin aikatauluihin.


Kysy lisää tekemistämme murskaustöistä ja käyttämästämme kalustosta tai pyydä tarjous!